De zon in de slaapkamer

Wanneer het voorjaar weer begint verlangen we allemaal naar fris en vrolijkheid. Vaak wordt er dan gedacht dat je alles in huis licht moet hebben, maar niets is minder waar! Ook met warme en donkere kleuren kun je goed het ‘zomer’ gevoel creëren. Het gaat erom hoe je dit combineert..met de juiste combinatie zul je zien dat je een heerlijke zomerse slaapkamer krijgt!

Wanneer je een donkere vloer hebt, ga dan voor een lichtere tint op de muur. Dit hoeft niet altijd met verf. Er is zoveel mooi behang te verkrijgen. Zelfs wanneer je een wat kleinere slaapkamer hebt kun je deze met behang groter laten lijken. Kies dan voor een behang met een reliëf of een glittertje! Doordat het licht erop schijnt ontstaat er optisch meer diepte. 

Met een mooie linnen dekbedovertrek geef je net dat beetje luxe aan de slaapkamer. Maar ook is linnen een heel fijn materiaal om onder te liggen tijdens de warmere dagen/nachten. Leg voor een spannender contrast een andere kleur kussen neer op het bed. Ook willen we nog steeds uit bed stappen en warme voeten hebben .. vervang je kleed eens voor een hoog polig model. Ouderwets? Zeker niet! Het oogt lekker cosy, mits je maar de juiste kleur neemt voor in jouw slaapkamer. Hier zie je dat de tint van het kleed in de andere items subtiel terug komt. Dit zorgt ervoor dat het niet een ‘vlak’ wordt, maar juist 1 geheel. 

Planten en bloemen halen het zomergevoel naar binnen, ook in de slaapkamer! Ga bijvoorbeeld eens voor wat anders dan de standaard plant. Hang verschillende wandvaasjes op en vul deze met droogbloemen of wissel ze af met verse bloemen of een klein hangplantje.

Geniet zo van de zon in de slaapkamer!

Alle items uit het moodboard

3 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
Shop tips week 8 20
Lees meer

Shop tips week 8

Inmiddels zijn we al maanden verder en werken nog steeds allemaal grotendeels thuis. Het ziet er naar uit dat dit mogelijk nog wel even zo blijft, dus waarom zouden we onszelf dan niet een keer belonen met een fijne werkkamer?
shop tips van week 14
Lees meer

Shop tips week 14

Deze week heb ik Shop tips uitgezocht voor een tienerkamer. Wanneer de kids wat ouder worden willen ze opeens geen “kinderachtige” kamer meer, het moet allemaal wat volwassener worden.
shop tips, inspiratie, opruimen, speelkamer
Lees meer

Shop tips week 10

Je kent het wel, al het speelgoed ligt door de woonkamer geslingerd. Je maakt een soort dans om maar niet op de speelgoed auto’s of barbies te staan.
shop tips week 20
Lees meer

Shop tips week 20

Hadden we niet al stiekem veel meer buiten willen dineren en borrelen? Ik denk het wel hè?!
shop tips week 15
Lees meer

Shop tips week 15

Weet jij het nog? Vroeger bleef je gezellig bij je vriendinnetje slapen en lag je meestal op een matrasje op de grond. Beregezellig was dat altijd!
moodboard, shop tips, myperfectinterior,
Lees meer

Shop tips week 3

Deze week een moodboard met items om alvast knus de winter in te gaan. Hier zitten zeker ook wat leuke koopjes bij.