Hé jij!

Tof dat je ons hebt gevonden! Je vraagt je misschien af waarom je nog niet eerder van ons hebt gehoord? Zullen we ons dan maar eerst eens even voorstellen?!

Wij, My Perfect Interior, zijn een nieuw platform op het gebied van interieur. We horen je denken. Nog zo’n site over interieur? Klopt..nog zo’n site! Je wilt nu vast weten wat je bij ons kunt vinden. Want zeg nou zelf…’wat gaan jullie dan anders doen dan al die anderen?’

Laten we beginnen bij het feit dat wij geen Chanel of Dior zijn onder de platforms over interieur. We bedoelen: er zijn zoveel grote namen! Wij hebben dan ook niet de illusie om daarin mee te doen. Nee! Wij zijn, laten we zeggen, liever dat boetiekje op de hoek van de straat. Waar je gewoonweg nog een gezellig (online)praatje maakt en je wordt verrast met alle toffe content op interieurgebied. Nog lekker persoonlijk bedoelen we daarmee!

Wij willen jou als interiorjunkie of interiorjunkie to- be (want geloof ons… jij valt daar straks ook onder) inspireren en amuseren. Niet met alleen maar de laatste trends, voor eindeloze budgetten of kijk-mij-thuis-een-mooie-showroom-hebben. Nee, wij willen het anders! Met humor, no-nonse en tips waar je direct iets mee kunt zonder zelf een stylist te zijn.

Je kunt bij ons terecht voor de beste basics maar ook de laatste trends. Voor tips met een normaal budget maar ook met af en toe een uitschieter. En niet alleen voor de bekendere merken maar ook de kleinere ontwerpers die zoveel moois maken! Of je nu een single lady bent, een man hebt met twee linkerhanden of juist zelf die man bent. Een moeder bent met een fulltime baan 4 kinderen, 3 katten en een kip, ‘ join our club’ ! Wij gaan samen klussen, stylen, lachen, herkennen en hopelijk ons heel lang met elkaar verbinden.

Goed..genoeg over ons! Wij trekken een fles wijn open (en doen misschien een klein vreugde dansje) om te vieren dat jij er bent… en blijft! Klinkt stellig niet? Klopt, want wij beloven je dat je ons straks niet meer kunt missen! Cheers.. op jouw interieur en dat van ons.

Liefs,

My Perfect Interior

Ons team:

Ik woon in een huis dat nooit af is. Heb een extra garage voor alle overtollige woonaccessoires en ben de hele dag door aan het speuren naar de tofste wooninspiratie. Tijd om daar maar eens over te schrijven!
Hoi! Mijn naam is Miranda Hiddink en woon samen met mijn man en zoontje (1) in Enschede. Hier hebben we een tof jaren 30 huis waar Rick (man) veel klust en ik zorg voor het interieur. Styling, bloggen en fotografie zijn grote hobby’s van mij. Daarnaast werk ik als manager bij de Sissy-boy in Enschede.