Yes.. het is vandaag 22 maart en dus is de lente weer begonnen! Als je nu naar buiten kijkt zou je dat nog niet denken trouwens. Maar laten we vooral deze dagen gebruiken om de tuin helemaal zomerklaar te maken. Kunnen we lekker met de benen omhoog in de loungeset (en natuurlijk aan de wijn) wanneer straks de zon weer doorbreekt! 

We beginnen deze week met het eetgedeelte van de tuin. Volgende week is de loungehoek aan de beurt! Er zijn dit jaar een aantal verschillende trends, heb je onze kleurinspiratie blog over de  tuintrends al gelezen? 

Planten

Je kunt de tuin helemaal gezellig maken door naast de normale planten ook nog hangplanten en boompjes toe te voegen. Zet ze neer of hang ze op in een mooie pot. Je hebt heel veel verschillende soort planten, maar het handigst is om winterharde planten te kopen. Zo heb je er een aantal jaar plezier van en hoef je na de strenge winter niet gelijk nieuwe te kopen! Je kan natuurlijk ook de buiten planten ,die niet winterhard zijn, tijdelijk even binnen zetten. 

Meubels

Ik heb gekozen voor vrij donkere meubels, deze passen goed in de “Urban Jungle” trend. Toch ben ik voor een lichter vloerkleed gegaan om het wat frisser te maken. Daarbij heb ik nog wat leuke posters uitgezocht. Deze zijn nét even anders dan die standaard buiten posters. 

Afstylen

Net als dat we graag ons interieur gezellig maken door het goed af te stylen doen we dat ook in de tuin. Gezellige tuinverlichting is daarbij heel belangrijk. Wat dacht je van dit hippe lichtsnoer? Ook een kandelaar of windlicht brengt natuurlijk gezelligheid met zich mee. Ik heb hier voor een bamboe variant gekozen. Dit zodat er eenheid ontstaat in samenhang met het lichte vloerkleed!

Alle items uit het moodboard

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
shop tips, inspiratie, valentijnsdag
Lees meer

Shop tips week 6

Sommige mensen vinden het verschrikkelijk, anderen smullen van de grote romantische gebaren. En of je liever wil dat deze dag zo snel mogelijk voorbij is, of dat in het jouw geval elke dag Valentijnsdag mag zijn.... Iedereen houdt wel een beetje van romantiek op zijn tijd, niet?
shop tips, interieur, moodboard
Lees meer

Shop tips week 7

Een momentje wellness in de badkamer Even heerlijk ontspannen in bad na een drukke dag, heerlijk toch? Of…
shop tips week 16 kinderkamer
Lees meer

Shop tips week 16

Deze week kleden we een kinderkamer aan! Elk kind heeft al snel zijn eigen persoonlijkheid en het is…
Shop tips week 8 49
Lees meer

Shop tips week 8

Inmiddels zijn we al maanden verder en werken nog steeds allemaal grotendeels thuis. Het ziet er naar uit dat dit mogelijk nog wel even zo blijft, dus waarom zouden we onszelf dan niet een keer belonen met een fijne werkkamer?
shop tips voor de werkkamer
Lees meer

Shop tips week 25

De werkkamer is sinds een jaar populairder dan ooit geworden. Er wordt veel meer thuis gewerkt, dus er moest een nieuwe ruimte ingericht worden
shop tips week 15
Lees meer

Shop tips week 15

Weet jij het nog? Vroeger bleef je gezellig bij je vriendinnetje slapen en lag je meestal op een matrasje op de grond. Beregezellig was dat altijd!