Yes! De zomertijd is ingegaan en dat betekent dat het mooie weer eraan komt. De avonden zijn weer lekker lang en we krijgen allemaal de zomerkriebels. Zin om weer klusjes buiten te gaan doen. Want is de tuin nog wel zo gezellig? Haal de bezem er eens even door en een likje verf hier en daar zal de tuin ook vast goed doen. Misschien zijn de planten ook aan vervanging toe. En wanneer je dan alle klussen gedaan hebt is het tijd om te ontspannen. 

Relaxen in de tuin

Even lekker neerploffen onder de overkapping in een fijne stoel of op een loungebank midden in de zon. Als je de mogelijkheid hebt is het fijn om meerdere zitplekken in de tuin te hebben. En wat goed is om te hebben, verschillende stoelen/banken. Zo kun je bijvoorbeeld in de ochtend in het begin van de tuin een kopje koffie doen aan tafel, daarna plof je in de middag op de lounge plek achterin de tuin. 

Relax plek

Een goede lounge plek begint met een fijne stoel of bank. Deze moet natuurlijk voorzien zijn van kussens en een plaid mag ook niet ontbreken. Wanneer het in de avond wat frisser begint te worden kun je daar lekker onder kruipen. 

Voor extra sfeer is verlichting ook een must. Denk aan een priksnoer, lantaarns, kaarsen of een sfeerhaardje. Een vuurschaal is natuurlijk ook heel sfeervol!

Om je lounge plek helemaal af te maken style je het af met planten. Ga voor een grote pot met een olijfboom voor het mediterraanse sfeertje of hang plantenhangers op aan de schutting. Vul deze met gezellige bloemen of mooie hangplanten. 

Het enige wat nu nog ontbreekt? Een goed glas wijn en relaxen maar. 

Alle items uit het moodboard

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
Shop tips week 9 31
Lees meer

Shop tips week 9

Wanneer het voorjaar weer begint verlangen we allemaal naar fris en vrolijkheid. Vaak wordt er dan gedacht dat je alles in huis licht moet hebben, maar niets is minder waar!
shop tips toilet inspiratie
Lees meer

Shop tips week 17

We vergeten vaak het kleinste kamertje, maar deze verdient eigenlijk net zo veel aandacht als de rest van je huis. Even een frisse wind door deze ruimte is soms echt fijn!
shop tips, keuken, vtwonen
Lees meer

Shop tips week 11

Het liefst staan we allemaal in een hele fijne keuken, waar je alles bij de hand hebt. En ook willen we natuurlijk een keuken waar je u tegen zegt qua look. Een nieuwe keuken kost vaak best veel geld, maar je kunt ook met accessoires en verschillende materialen de keuken een hele nieuwe look geven.
Shop tips week 8 32
Lees meer

Shop tips week 8

Inmiddels zijn we al maanden verder en werken nog steeds allemaal grotendeels thuis. Het ziet er naar uit dat dit mogelijk nog wel even zo blijft, dus waarom zouden we onszelf dan niet een keer belonen met een fijne werkkamer?
shop tips week 16 kinderkamer
Lees meer

Shop tips week 16

Deze week kleden we een kinderkamer aan! Elk kind heeft al snel zijn eigen persoonlijkheid en het is…
shop tips week 20
Lees meer

Shop tips week 20

Hadden we niet al stiekem veel meer buiten willen dineren en borrelen? Ik denk het wel hè?!