Deze week heb ik Shop tips uitgezocht voor een tienerkamer. Wanneer de kids wat ouder worden willen ze opeens geen “kinderachtige” kamer meer, het moet allemaal wat volwassener en vaak stoerder worden. Het kan nog best een klus zijn om te begrijpen wat je tiener allemaal wil, maar ik heb een paar items uitgezocht die sowieso in de smaak vallen voor bijna iedere tienerkamer.

Kleuren

Ik heb gekozen voor groene en blauwe tinten, deze groene tint is de laatste tijd helemaal in. Ik heb in mijn eigen kamer ook een aantal groene accessoires in de vorm van kussens en potjes. Het is een leuke kleur omdat je er alle kanten mee op kunt, klassiek, stoer of juist lief. Gecombineerd met wit, zwart of licht hout maak je je interieur toch net wat gezelliger.

Eigen plekje

Het is belangrijk dat je tiener zijn of haar eigen plekje heeft. Een plek om te studeren, maar ook om te chillen. Daarom heb ik ook deze stoel neergezet, voor wanneer het allemaal even te druk wordt en hij/zij het even helemaal zat is beneden (of andersom). Ik raad aan om ook bij een tienerkamer een duidelijke scheiding te maken tussen werk en relaxen, vooral omdat we nu allemaal zoveel thuis zitten kan het lastig worden om je thuis te concentreren.

Memobord

Op dit magnetische memo bord kun je van alles ophangen, leuk voor foto’s van vrienden of vriendinnen of belangrijke kaartjes! Het magneetbord komt ook gelijk met houten magneetjes.

Alle items uit het moodboard

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
Shop tips week 18 25
Lees meer

Shop tips week 18

Geel is de trendkleur van de zomer! Vandaar dat ik voor een gezellig geel behangetje ben gegaan deze week.
shop tips toilet inspiratie
Lees meer

Shop tips week 17

We vergeten vaak het kleinste kamertje, maar deze verdient eigenlijk net zo veel aandacht als de rest van je huis. Even een frisse wind door deze ruimte is soms echt fijn!
Shop tips week 9 26
Lees meer

Shop tips week 9

Wanneer het voorjaar weer begint verlangen we allemaal naar fris en vrolijkheid. Vaak wordt er dan gedacht dat je alles in huis licht moet hebben, maar niets is minder waar!
Shop tips week 8 27
Lees meer

Shop tips week 8

Inmiddels zijn we al maanden verder en werken nog steeds allemaal grotendeels thuis. Het ziet er naar uit dat dit mogelijk nog wel even zo blijft, dus waarom zouden we onszelf dan niet een keer belonen met een fijne werkkamer?
shop tips week 15
Lees meer

Shop tips week 15

Weet jij het nog? Vroeger bleef je gezellig bij je vriendinnetje slapen en lag je meestal op een matrasje op de grond. Beregezellig was dat altijd!
shop tips week 12
Lees meer

Shop tips week 12

Yes.. het is vandaag 22 maart en dus is de lente weer begonnen! Als je nu naar buiten kijkt zou je dat nog niet denken trouwens. Maar laten we vooral deze dagen gebruiken om de tuin helemaal zomerklaar te maken..