We vergeten vaak het kleinste kamertje, maar deze verdient eigenlijk net zo veel aandacht als de rest van je huis. Even een frisse wind door deze ruimte is soms echt fijn! Wil je helemaal in de sfeer komen van het voorjaar? Ga dan voor de kleuren als groen, goud & wit. Door deze 3 kleuren met elkaar te combineren krijg je een frisse hippe look. 

Nieuw in een handomdraai

Om het toilet aan te pakken hoef je niet perse een hele verbouwing te doen. Voor de tegels bestaat er tegelverf, dus je kunt ze in een handomdraai een nieuwe tint geven. Ook de vloer is bepalend! Ben je over je bestaande vloer niet echt te spreken? Dan zorgt een nieuwe mat voor dé uitkomst. Neem hem lekker ruim en ga eens voor een printje of ronde vorm.

Nep plantjes

Op dit toilet zie je dat ik gebruik heb gemaakt van planten, niet zomaar planten, maar echte neppers 😉 ! Nu kun je daar natuurlijk zwaar tegen zijn, maar het voordeel hiervan is dat deze wel lekker groen blijven. Want geloof mij… het toilet is nou niet het plekje waar je wekelijks zo even met je gietertje naar toe gaat. Mocht je toch echte planten willen gebruiken, ga dan voor planten die niet veel zonlicht nodig hebben of veel water. Denk hierbij aan vetplanten.

Kleuraccent

Hang ook eens wat op aan de muur in je toilet! Ga voor een leuke poster met een kleuraccent of hang verschillende lijsten bij elkaar voor een leuke mix. 

Een frisse geur

Vieze geurtjes in je toilet? No way! Gebruik eens wat anders dan geurstokjes, ga bijvoorbeeld voor amberblokjes. Deze blokjes leg je op een schaaltje en je hebt wel een jaar lang een heerlijke geur! Mocht de geur wat verzwakken, dan schaaf je er een laagje af.. et voilà de geur keert weer terug. 

Met een paar kleine handelingen heb jij weer een lekker fris en hip toilet!

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
moodboard, shop tips, myperfectinterior,
Lees meer

Shop tips week 3

Deze week een moodboard met items om alvast knus de winter in te gaan. Hier zitten zeker ook wat leuke koopjes bij.
shop tips voor de werkkamer
Lees meer

Shop tips week 25

De werkkamer is sinds een jaar populairder dan ooit geworden. Er wordt veel meer thuis gewerkt, dus er moest een nieuwe ruimte ingericht worden
shop tips, inspiratie, opruimen, speelkamer
Lees meer

Shop tips week 10

Je kent het wel, al het speelgoed ligt door de woonkamer geslingerd. Je maakt een soort dans om maar niet op de speelgoed auto’s of barbies te staan.
shop tips, moodboard, grijs
Lees meer

Shop tips week 4

Is ‘clean’ en een tikkel industrieel jouw ding? Maar woon je ook niet zo groot en zoek jij dus naar een optimale indeling? Dan kan je mogelijk deze week inspiratie halen uit deze shoptips.
shop tips week 15
Lees meer

Shop tips week 15

Weet jij het nog? Vroeger bleef je gezellig bij je vriendinnetje slapen en lag je meestal op een matrasje op de grond. Beregezellig was dat altijd!