← Terug naar alle shop tips

Tips voor in de hal

Is ‘clean’ en een tikkel industrieel jouw ding? Maar woon je ook niet zo groot en zoek jij dus naar een optimale indeling? Dan kan je mogelijk deze week inspiratie halen uit deze shoptips.

In een kleine hal is het fijn om multifunctionele spullen te zetten. Ik kwam daarvoor dit dressoir tegen. En in de aanbieding! Hoe fijn is het om hier je schoenen of mutsen in kwijt te kunnen? Ik heb er daarnaast voor gekozen om er een pallet kussen op te leggen zodat je gelijk een zit plek creëert! 

Heb je weinig ruimte.. maar wil je wel veel ophangen? Werk dan vooral de hoogte in! Ik heb ervoor gekozen om alle items aan één wand te hangen rondom het dressoir. Op deze manier kun je wél alles kwijt wat je nodig hebt, maar blijft er voldoende loopruimte over.

Zoals je ziet kun je ook met een relatief klein budget een hele gave hal creëren!

1 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
Shop tips week 8 1
Lees meer

Shop tips week 8

Inmiddels zijn we al maanden verder en werken nog steeds allemaal grotendeels thuis. Het ziet er naar uit dat dit mogelijk nog wel even zo blijft, dus waarom zouden we onszelf dan niet een keer belonen met een fijne werkkamer?
shop tips, inspiratie, valentijnsdag
Lees meer

Shop tips week 6

Sommige mensen vinden het verschrikkelijk, anderen smullen van de grote romantische gebaren. En of je liever wil dat deze dag zo snel mogelijk voorbij is, of dat in het jouw geval elke dag Valentijnsdag mag zijn.... Iedereen houdt wel een beetje van romantiek op zijn tijd, niet?
shop tips voor de werkkamer
Lees meer

Shop tips week 25

De werkkamer is sinds een jaar populairder dan ooit geworden. Er wordt veel meer thuis gewerkt, dus er moest een nieuwe ruimte ingericht worden
shop tips week 15
Lees meer

Shop tips week 15

Weet jij het nog? Vroeger bleef je gezellig bij je vriendinnetje slapen en lag je meestal op een matrasje op de grond. Beregezellig was dat altijd!
Shop tips week 9 2
Lees meer

Shop tips week 9

Wanneer het voorjaar weer begint verlangen we allemaal naar fris en vrolijkheid. Vaak wordt er dan gedacht dat je alles in huis licht moet hebben, maar niets is minder waar!
shop tips week 12
Lees meer

Shop tips week 12

Yes.. het is vandaag 22 maart en dus is de lente weer begonnen! Als je nu naar buiten kijkt zou je dat nog niet denken trouwens. Maar laten we vooral deze dagen gebruiken om de tuin helemaal zomerklaar te maken..