← Terug naar alle shop tips

Verlangend naar de lente met natuurlijke materialen

Wanneer we de grote feestdrukte hebben gehad krijgen we al de kriebels… lentekriebels! Helaas is het alleen nog even wachten tot die fijne lente echt begint. Maar om de eerste paar maanden van het jaar al vast in die fijne sfeer te komen, gaan we een paar aanpassingen doen in het interieur.

Materiaalgebruik

We halen fijne natuurlijke materialen naar binnen. Begin makkelijk en richt je even op het textiel op de bank en op de vloer. Kussens in mooie lichte tinten zijn een must. Ga bijvoorbeeld voor gewassen linnen. Daarnaast is een schapenvacht een mooie toevoeging. Leg hem op de grond voor lekkere warme voeten of ‘drapeer’ hem in je lievelingsstoel.

Verlichting

Verlichting is erg belangrijk! Ik kwam deze prachtige wandlamp voor je tegen, gemaakt van raffia. Raffia is een materiaal dat gemaakt is van dunne repen blad van de raphiapalm uit Afrika en Madagaskar. Hoe natuurlijk wil je het hebben?

Tot slot

Neem tijdens een wandeling in de natuur een mooie tak mee en zet deze in een vaas. Of laat een paar mooie bloemen drogen en geef ze een mooie plek! Wil je nog een stapje verder gaan? Schaf dan een meubel aan in een aaibaar materiaal. Dit stoeltje is toch om knuffelen?

De items uit het moodboard:

Hieronder nog even de items uit het moodboard. Wil je meer weten over een item of het misschien zelfs wel aanschaffen? In het moodboard zie je interactieve items met links naar de betreffende website! Handig he?

1 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
shop tips, inspiratie, valentijnsdag
Lees meer

Shop tips week 6

Sommige mensen vinden het verschrikkelijk, anderen smullen van de grote romantische gebaren. En of je liever wil dat deze dag zo snel mogelijk voorbij is, of dat in het jouw geval elke dag Valentijnsdag mag zijn.... Iedereen houdt wel een beetje van romantiek op zijn tijd, niet?
Shop tips week 8 15
Lees meer

Shop tips week 8

Inmiddels zijn we al maanden verder en werken nog steeds allemaal grotendeels thuis. Het ziet er naar uit dat dit mogelijk nog wel even zo blijft, dus waarom zouden we onszelf dan niet een keer belonen met een fijne werkkamer?
shop tips toilet inspiratie
Lees meer

Shop tips week 17

We vergeten vaak het kleinste kamertje, maar deze verdient eigenlijk net zo veel aandacht als de rest van je huis. Even een frisse wind door deze ruimte is soms echt fijn!
shop tips, interieur, moodboard
Lees meer

Shop tips week 7

Een momentje wellness in de badkamer Even heerlijk ontspannen in bad na een drukke dag, heerlijk toch? Of…
shop tips, moodboard, grijs
Lees meer

Shop tips week 4

Is ‘clean’ en een tikkel industrieel jouw ding? Maar woon je ook niet zo groot en zoek jij dus naar een optimale indeling? Dan kan je mogelijk deze week inspiratie halen uit deze shoptips.
Shop tips week 9 25
Lees meer

Shop tips week 9

Wanneer het voorjaar weer begint verlangen we allemaal naar fris en vrolijkheid. Vaak wordt er dan gedacht dat je alles in huis licht moet hebben, maar niets is minder waar!