← Terug naar alle shop tips

Valentijnsdag: Wél de romantiek, niét de clichés

Sommige mensen vinden het verschrikkelijk, anderen smullen van de grote romantische gebaren. En of je liever wil dat deze dag zo snel mogelijk voorbij is, of dat in het jouw geval elke dag Valentijnsdag mag zijn…. Iedereen houdt wel een beetje van romantiek op zijn tijd, niet?  Daarom heb ik deze week weer een aantal shop tips voor je uitgezocht. Niet te zoetsappig allemaal, maar toch leuk!

Oja! En houd onze site in de gaten, want deze week komt er ook nog een leuke blog over hoe je een liefdesnestje kan maken van jouw slaapkamer!

Bloemen

In de romantische setting mag je de bloemen zeker niet vergeten. Op de tafel heb ik allerlei leuke items neergezet, onder andere een Flower Stone. In de kast staat een Flowergram. En weet je wat zo tof hieraan is? Ze zijn gemaakt van droogbloemen dus na Valentijn heb je er nog maanden lang iets aan. Leuk kaartje erbij en het is helemaal af!

Een statement piece

We zouden MPI niet zijn zonder het toevoegen van een eye-catcher. Wij houden wel van een vrouwelijk statement in het interieur! Het brengt iets romantisch met zich mee maar geeft tegelijkertijd een chique effect in combinatie met de gouden en velvet details.

En dan?

Tijdens het zelfgekookte- of afhaaldiner zorg je voor de juiste sfeer met een aantal kandelaars. De geurtjes van huisdieren, werkkleding of luiers willen we natuurlijk ook niet terug ruiken. Interieurspray is hiervoor de perfecte oplossing! In no time zijn alle ongewenste geuren weg en ruikt je huis naar bloemetjes. Schenk ook een wijntje in deze mooie glazen, et voila! Laat die romantische avond maar komen.

De items uit het moodboard

Hieronder nog de items die ik gebruikt heb in het groot weergegeven. Zie je iets leuks, klik dan op het moodboard en je wordt zo doorgestuurd naar de website!

1 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
shop tips week 20
Lees meer

Shop tips week 20

Hadden we niet al stiekem veel meer buiten willen dineren en borrelen? Ik denk het wel hè?!
moodboard, shop tips, myperfectinterior, vaas, pot, h&m
Lees meer

Shop tips week 5

Wanneer we de grote feestdrukte hebben gehad krijgen we al de kriebels... lentekriebels! Helaas is het alleen nog even wachten tot die fijne lente echt begint. Maar om de eerste paar maanden van het jaar al vast in die fijne sfeer te komen, gaan we een paar aanpassingen doen in het interieur.
shop tips voor de werkkamer
Lees meer

Shop tips week 25

De werkkamer is sinds een jaar populairder dan ooit geworden. Er wordt veel meer thuis gewerkt, dus er moest een nieuwe ruimte ingericht worden
shop tips week 15
Lees meer

Shop tips week 15

Weet jij het nog? Vroeger bleef je gezellig bij je vriendinnetje slapen en lag je meestal op een matrasje op de grond. Beregezellig was dat altijd!
moodboard, shop tips, myperfectinterior,
Lees meer

Shop tips week 3

Deze week een moodboard met items om alvast knus de winter in te gaan. Hier zitten zeker ook wat leuke koopjes bij.
shop tips week 16 kinderkamer
Lees meer

Shop tips week 16

Deze week kleden we een kinderkamer aan! Elk kind heeft al snel zijn eigen persoonlijkheid en het is…