Een momentje wellness in de badkamer

Even heerlijk ontspannen in bad na een drukke dag, heerlijk toch? Of lekker een uitgebreide douche .. Met een paar extra elementen maak je het nóg ontspannender. 

Wanneer je een mooie badkamer hebt is de beleving natuurlijk extra fijn, dus heb jij dat nog niet? Ook met een klein budget kun je je badkamer updaten. Een nieuw tegeltje aan de muur hoeft ook niet duur te zijn. Er zijn regelmatig restpartijen over bij een tegelboer, die je dan voor een leuk prijsje kunt kopen. Denk dan eens aan een 6 hoekige tegel of een spannend patroon. Zo zorg je voor een hippe en originele look in de badkamer. 

Textiel is erg belangrijk in de badkamer. Ga voor die heerlijke (hotel) handdoeken en kleed je in een lekkere badjas wanneer je uitgebadderd bent. Zorg ook voor een badmat, stapt net wat lekkerder uit bad. Je kunt gaan voor een hoogpolige badmat, een kleurrijke badmat, of een ronde badmat. Nog wat extra comfort? Schiet lekkere warme sloffen aan.

Naast textiel is geur ook een must om je echt even goed te ontspannen. Er zijn diverse geurverspreiders te koop. Maar iets wat langer meegaan zijn geurstokjes. Ga voor een mooie fles, dan is het direct een mooie eyecatcher. Zeep zorgt ook voor een heerlijke geur, neem bijvoorbeeld een zeepblokje van Meraki. 

En ben jij klaar om even lekker een wellness momentje te nemen?

Alle items uit het moodboard:

Hieronder nog even de items uit het moodboard. Wil je meer weten over een item of het misschien zelfs wel aanschaffen? In het moodboard zie je interactieve items met links naar de betreffende website! Handig he?

1 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
shop tips, inspiratie, valentijnsdag
Lees meer

Shop tips week 6

Sommige mensen vinden het verschrikkelijk, anderen smullen van de grote romantische gebaren. En of je liever wil dat deze dag zo snel mogelijk voorbij is, of dat in het jouw geval elke dag Valentijnsdag mag zijn.... Iedereen houdt wel een beetje van romantiek op zijn tijd, niet?
Shop tips week 8 19
Lees meer

Shop tips week 8

Inmiddels zijn we al maanden verder en werken nog steeds allemaal grotendeels thuis. Het ziet er naar uit dat dit mogelijk nog wel even zo blijft, dus waarom zouden we onszelf dan niet een keer belonen met een fijne werkkamer?
shop tips week 12
Lees meer

Shop tips week 12

Yes.. het is vandaag 22 maart en dus is de lente weer begonnen! Als je nu naar buiten kijkt zou je dat nog niet denken trouwens. Maar laten we vooral deze dagen gebruiken om de tuin helemaal zomerklaar te maken..
shop tips, inspiratie, opruimen, speelkamer
Lees meer

Shop tips week 10

Je kent het wel, al het speelgoed ligt door de woonkamer geslingerd. Je maakt een soort dans om maar niet op de speelgoed auto’s of barbies te staan.
Shop tips week 18 20
Lees meer

Shop tips week 18

Geel is de trendkleur van de zomer! Vandaar dat ik voor een gezellig geel behangetje ben gegaan deze week.
moodboard, shop tips, myperfectinterior, vaas, pot, h&m
Lees meer

Shop tips week 5

Wanneer we de grote feestdrukte hebben gehad krijgen we al de kriebels... lentekriebels! Helaas is het alleen nog even wachten tot die fijne lente echt begint. Maar om de eerste paar maanden van het jaar al vast in die fijne sfeer te komen, gaan we een paar aanpassingen doen in het interieur.