Werkkamer

Inmiddels zijn we al maanden verder en werken nog steeds allemaal grotendeels thuis. Het ziet er naar uit dat dit mogelijk nog wel even zo blijft, dus waarom zouden we onszelf dan niet een keer belonen met een fijne werkkamer? Ik bedoel je leest nú overal dat je gelukkig moet zijn met de kleine dingen toch? Nou ik kan je vertellen dat ik héél gelukkig wordt van een plekje voor mezelf. Aangezien die plek, op dit moment, veelal mijn werkkamer is, vind ik best dat ik dit verdien! En jij?

Laten we vooral onze geluksmomenten zelf creëren! En wat kunnen wij als interieur lovers nou beter dan daar ons voordeel uit te halen en dus lekker aan de slag te gaan met ons huis? Exact.. aan de slag dus!

Kleuren

Ik ben weer het internet afgestruind voor toffe maar ook betaalbare items. Met natuurlijk een paar leuke aanbiedingen!

In een werkkamer wil je natuurlijk niet teveel afleiding, dat heb ik zelf in ieder geval wel. Persoonlijk vind ik een muziekje op de achtergrond heerlijk, maar kijkend naar een druk behang komt mijn productiviteit niet ten goede. Daarom heb ik gekozen voor een chique zwart interieur en een niet al te druk behang. Maar een leuk printje en kleurtje dan weer wel! Ik bedoel je wil niet in een steriel witte werkkamer zitten met het idee dat je in de tandartsstoel bent beland, toch? Mocht je nog meer kleur willen dan kun je dit natuurlijk toevoegen door middel van accessoires. 

Afstylen

Zelf heb ik het wat chiquer gehouden door een gouden accent en keramiek te gebruiken! Dit geeft een gevoel van luxe. De basis heb ik zo neergezet dat je er toch ook hele andere kanten mee op kunt. Wat dacht je van de toevoeging van rotan? Of extra webbing zoals in het bureau?

Alle items uit het moodboard:

1 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
moodboard, shop tips, myperfectinterior,
Lees meer

Shop tips week 3

Deze week een moodboard met items om alvast knus de winter in te gaan. Hier zitten zeker ook wat leuke koopjes bij.
moodboard, shop tips, myperfectinterior, vaas, pot, h&m
Lees meer

Shop tips week 5

Wanneer we de grote feestdrukte hebben gehad krijgen we al de kriebels... lentekriebels! Helaas is het alleen nog even wachten tot die fijne lente echt begint. Maar om de eerste paar maanden van het jaar al vast in die fijne sfeer te komen, gaan we een paar aanpassingen doen in het interieur.
shop tips voor de werkkamer
Lees meer

Shop tips week 25

De werkkamer is sinds een jaar populairder dan ooit geworden. Er wordt veel meer thuis gewerkt, dus er moest een nieuwe ruimte ingericht worden
shop tips, interieur, moodboard
Lees meer

Shop tips week 7

Een momentje wellness in de badkamer Even heerlijk ontspannen in bad na een drukke dag, heerlijk toch? Of…
Shop tips week 9 37
Lees meer

Shop tips week 9

Wanneer het voorjaar weer begint verlangen we allemaal naar fris en vrolijkheid. Vaak wordt er dan gedacht dat je alles in huis licht moet hebben, maar niets is minder waar!
shop tips week 15
Lees meer

Shop tips week 15

Weet jij het nog? Vroeger bleef je gezellig bij je vriendinnetje slapen en lag je meestal op een matrasje op de grond. Beregezellig was dat altijd!