De trend van nu: vrouwelijke vaasjes! Deze leuke vaasjes hebben allemaal een vrouwelijke vorm. Dit soort vaasjes zijn al een tijd een online hit, dus wij hebben voor jou een top 10 samengesteld van de leukste gevormde vaasjes. Het is een manier om body positivity te promoten, maar ook om de kamer leuk op te fleuren!

1. AVAJI lower body vaas 

Deze vaas is gemaakt van keramiek en is afgewerkt met een matte witte verf. De vaas past in elk interieur en staat super leuk met wat bloemen erin.

2. Aardewerken vaas H&M

Dit vaasje geeft een beetje Grieks idee door de klassieke vorm en kleur. Perfect voor elk soort interieur!

3. Glazen vaas peach

Deze glazen vaas is perfect voor een mooie bos gekleurde bloemen. Zet ‘m op de eettafel of plaats hem mooi in de woonkamer.

4. Body vaas

Deze vaas is ook leuk als cadeautje! De DOIY body vase is beschikbaar in beige en bruin.

5. Nature vaas

Deze mooie vaas is verkrijgbaar in beige en donkerbruin. De vaas heeft een iets andere vorm dan de rest, deze is dan ook iets unieker!

6. AVAJI lower body vaas

Hoe leuk is deze vaas?! Dit zittende vaasje is super leuk om op een plankje te zetten, zodat de beentjes over het randje heen vallen.

7. Bouvardi vaas

Deze leuke vaas lijkt op de allereerste vaas uit het rijtje, maar is net anders!

8. AVAJI full body sitting vase

Dit zittende vaasje lijkt op het vaasje van eerder, maar is helemaal recht. Zo past ‘ie perfect op een plankje of tafeltje.

9. Female form vaas

Deze leuke vaasjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar!

10. AVAJI upper body vaas wit

Deze mooie vaas is ook onderdeel van de AVAJI collectie.

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
bloemen, kleurinspiratie, blog
Lees meer

Bloemen als kleurinspiratie

Wanneer je even een ommetje gaat maken in het net-niet lente weer kun je de eerste bloemetjes alweer tot leven zien komen. Vandaar dat ik voor deze kleurinspiratie ook voor het thema bloemen ga! Je kunt uit boeketten namelijk heel makkelijk kleurinspiratie halen voor jouw interieur.
Zo haal je de lente in huis! 72
Lees meer

Zo haal je de lente in huis!

Nog een kleine maand en dan is het officieel weer lente. Maar als je afgaat op de afgelopen dagen, dan hebben we gewoon een maand extra cadeau gekregen! Hoe fijn?!..